Over Ons
Even voorstellen

Over Ons
Even Voorstellen

Eveleens Automatisering

“Wat als je van je hobby je beroep kunt maken?”

Met de HTS als basis heb ik 10 jaar ervaring opgedaan binnen de automatisering. Na een kleine omzwerving waarin de automatisering me bleef aantrekken heb ik in 1999 mijn eigen bedrijf opgericht: Eveleens Automatisering. Dat bleek een goede stap, al sinds 1999 betekent dit voor mij werken met passie en zo het bedrijf neerzetten waar het voor staat: met een uitstekende service, persoonlijk contact en een snelle respons.

Samenwerking met de klant staat centraal maar ook de samenwerking met andere bedrijven is waardevol gebleken in de afgelopen 20 jaar. Door samenwerkingsverbanden kunnen we voor de klant zowel continuïteit als flexibiliteit bieden. De kracht van een klein bedrijf waarin we met de klant meedenken en een passende oplossing bieden, het werkt!

Uitstekende service, persoonlijk contact en snelle respons hebben in 20 jaar voor een mooie klantenkring gezorgd

Onze klantenkring

Groot of klein: het hebben van een stabiele werkomgeving is iets wat ieder bedrijf zich wenst.

Zorgen dat processen ondersteund worden door het gemak van goed werkende soft- en hardware, is onze uitdaging! Onze klantenkring bestaat voornamelijk uit MKB bedrijven van verschillende grootte. We ondersteunen bedrijven die variëren in grootte van 2 tot 90 pc’s, van een eenvoudig netwerk tot een complex systeem met uitgebreide automatisering.

We werken met bedrijven zonder ICT-er waar we wekelijks of op maandelijkse basis een paar uur zijn om de nodige werkzaamheden uit te voeren tot bedrijven die een ICT-er in dienst hebben en waar we ondersteuning bieden bij de complexe vragen.

Van groot tot klein bedrijf, op onderhoudsbasis of inspringend bij problemen, van MKB tot particulier, we denken graag mee naar een passende service!

Geen vaste systeembeheerder in dienst, toch professioneel beheer?

Behoefte aan professioneel beheer?

EVELEENS

Voor maatwerk met persoonlijke aandacht

 

CONTACTGEGEVENS

0297 - 523 524

info@eveleensautomatisering.nl

Eveleens Automatisering
Herenweg 7E,
1433 GS Kudelstaart